Pentru evidenta contabila, inclusiv evidenta analitica a: stocurilor pentru mai multe gestiuni cantitativ-valorice, furnizorilor, clientilor, TVA pe cote, debitorilor, creditorilor, imobilizarilor, diferentelor de curs valutar; întocmire note contabile venituri, cheltuieli, amortizare, TVA; obtinerea registrului de casa, registrului-jurnal, jurnalelor de TVA; comenzi interne, vanzatori, distribuitori, contabilitatea gestiunilor global valorice (puncte de vanzare en-detail), obtinerea consumurilor pe comenzi interne, a postcalculului de materiale si manopera; existenta unor parole de acces pentru operatori, posibilitatea inchiderii / deschiderii unor perioade anterioare, incarcare date apartinand mai multor firme, accesibilitatea rapida a datelor pe toti anii anteriori; obtinerea tuturor rapoartelor si ca fisiere de tip .xls.

Preturi (TVA inclus):
• Program monopost: 900 Lei


 
    Utilizator
    
    Parola
    
     
         Creare cont
 

Varianta demo gratuita a acestui program este disponibila prin download aici.

Se livreaza cu functiunile:

Dante-A - acest modul este detaliat mai sus.

EMITERE FACTURI - emiterea de facturi fiscale pe formulare pretiparite sau direct pe hartie alba, cu înregistrarea simultana în contabilitate, evidenta clientilor si stocuri; definirea mai multor preturi de catalog, în lei sau valuta; definirea, pentru fiecare produs, a unui pret, unui cod si unui procent de discount specifice unui client; stabilirea unor marje de documente emise cu programul, adaptarea, rapida si usoara, a programului in cazul utilizarii formularului pretiparit; listarea chitantei si inregistrarea ei in contabilitate;

SALARII - evidenta si calculul salariilor, cu concedii medicale, concedii de odihna, prime, pontaj orar, sporuri ore noapte/suplimentare, ore fara plata, obtinerea statelor de plata, fluturasilor, centralizatoarelor, inregistrarea tichetelor de masa acordate; calculul si înregistrarea în contabilitate a notei contabile; modificarea de catre utilizator a datelor de salarii si a procentelor taxelor; fara alte sporuri / alte retineri explicite în statul de plata;

DECLARATII FISCALE - calculul si editarea ordinelor de plata (cu cod de bare) pentru impozite si taxe aferente obligatiilor fiscale; obtinerea raportarilor: Declaratiile 100 si 300, (cu cod de bare), Declaratiile 112, 390, 392, 394, fise fiscale;

CONSOLIDARE BALANTE - consolidarea balantelor unui grup de firme, obtinerea balantelor de verificare si a notelor contabile consolidate; corespondenta cu un alt plan de conturi.

Preturi (TVA inclus):
• Program monopost: 1.800 Lei
• Program retea locala (se recomanda max. 5-6 statii): 2.000 Lei


 
    • Va invitam la sediul 
    nostru pentru a
    beneficia de o
    prezentare gratuita
    a programelor noastre.

    Click aici pentru a 
    ne contacta si a 
    programa, de comun 
    acord, intalnirea 
    noastra.

------

• De asemenea, avem placerea de a va oferi gratuit versiunea demo a programului Dante-C, disponibila prin download aici.
 

DECONT - pentru incarcarea si gestionarea deconturilor de cheltuieli (in lei). Programul functioneaza numai impreuna cu unul dintre programele DANTE-A sau DANTE-C.

TRANSFER DATE pentru reunirea datelor unei firme, daca aceste date au fost incarcate pe caclulatoare diferite, nelegate in retea. Programul functioneaza numai impreuna cu DANTE - C.

EVIDENTA DEPOZIT - Evidenta analitica a stocurilor pentru mai multe gestiuni, a clientilor, vanzare cu casa de marcat, emitere de facturi pentru produse, servicii si avansuri, note de receptie, transferuri intre gestiuni, bonuri de consum.

Preturi (TVA inclus):
• DECONT: 300 Lei
• TRANSFER DATE: 400 Lei
• EVIDENTA DEPOZIT: 900 Lei


 
    Pentru a fi primul 
    care afla despre
    ultimele modificari 
    si imbunatatiri 
    aduse programelor 
    noastre, va invitam 
    sa va inscrieti 
    pe lista noastra 
    de anunturi: 
    Nume firma
   
    Adresa de email
   

        
 

1. Livrarea produselor se face la sediul nostru. La livrare, se va preda clientului, pentru fiecare program, cate un set complet format din: CD continand programul, un program de instalare automata pe calculatorul clientului, manualul de prezentare si utilizare, licenta, mufa de protectie hardware. Pentru semnarea contractului este necesara stampila clientului sau o delegatie pentru persoana care reprezinta clientul.

2. La livrare se asigura instruire gratuita pentru instalarea si utilizarea programelor, atat pentru versiunea monopost, cat si pentru retea, pentru 1-2 utilizatori desemnati de client.

3. Plata se poate face si in 3 rate astfel: rata I - 40% din pretul programului - la data livrarii, cand clientul primeste o versiune a programului care functioneaza trei luni de la data primului document contabil inregistrat in program, perioada in care se platesc si ratele II si III - cate 30% din valoarea programului.

4. Clientul beneficiaza de instruire gratuita, la telefon sau la sediul nostru, timp de 60 de zile de la livrarea programului.
Actualizarea programului la eventualele modificari legislative se asigura gratuit timp de un an de la data livrarii. Preluarea actualizarilor se face la sediul nostru.

5. Clientul care cumpara oricare dintre programele din oferta beneficiaza, o singura data, la achizitionarea unui al doilea program de acelasi tip, de o reducere cu 50% a pretului din oferta valabila la data cumpararii celui de-al doilea program. 
 1. Clientii care au achizitionat programul Dante-A si actualizarile la zi ale acestui program si doresc un up-grade la programul Dante-C monopost vor plati diferenta intre preturile celor 2 programe din oferta valabila la data achizitionarii up-grade si vor aduce la sediul nostru mufa programului Dante-A pentru a fi rescrisa. Datele incarcate in programul Dante-A vor fi accesibile si dupa rescrierea mufei.

2. Clientii care au achizitionat programul DANTE–C versiunea monopost, cu pret integral, pot achizitiona, o singura data, versiunea retea locala a programui DANTE-C cu o reducere cu 50% a pretului din oferta valabila la data cumpararii celui de-al doilea program. Clientii vor pastra mufa si licenta monopost achizitionate initial.

OBSERVATIE: Prevederile punctelor 3, 4 si 5 de la cap. “Beneficii Oferite la Livrare” nu sunt valabile pentru punctele 1 si 2 de la cap. “Preturi de UpGrade si Preturi Reduse”. 
 

1. Instalarea programului versiunea monopost la sediul din Bucuresti al clientului / sediul vânzatorului
100 / 60 Lei (TVA inclus)

2. Instalarea programului, versiunea retea, la sediul din Bucuresti al clientului – se realizeaza numai în prezenta administratorului de retea al clientului; functionarea corecta a retelei intra în sarcina clientului. Nu se poate instala versiunea retea la sediul vânzatorului.
200 Lei (TVA inclus), pentru max. 6 PC

3. Refacerea bazei de date în caz de incident – la sediul nostru (prin transmiterea bazei de date prin e-mail, aducerea ei pe un suport magnetic extern sau aducerea PC-ului clientului)
100 Lei (TVA inclus) / pentru date 1 firma

4. Refacerea bazei de date in caz de incident - la sediul clientului
300 Lei (TVA inclus) / pentru date 1 firma

5. Instruire pentru utlizarea programului – la sediul vânzatorului / la sediul din Bucuresti al clientului.
150 / 300 Lei (TVA inclus) / 2 ore

6. Clienti care au achizitionat programul DANTE C (si actualizarile la zi ale acestui program) cu mufa paralela si doresc mufa USB vor returna mufa paralela si vor plati o diferenta de:
200 pentru mono / 400 Lei pentru retea (TVA inclus)

7. Clienti care au achizitionat programul DANTE A (si actualizarile la zi ale acestui program) cu mufa paralela si doresc mufa USB pot achizitiona o noua licenta de program, cu mufa USB, cu o reducere de 50% a pretului din oferta, pastrand si programul initial cu mufa paralela.
450 (TVA inclus)

OBSERVATIE: Serviciile de mai sus se acorda clientilor care au încheiat contract de abonament sau sunt în perioada de 12 luni de la data achizitionarii programului.


ACTUALIZAREA PROGRAMELOR LA CERINTELE LEGISLATIVE, LA UNELE NOUTATI DIN DOMENIUL IT SI PERFECTIONARILE FUNCTIONALE

Livrarea programelor pentru actualizare se asigura, dupa perioada de gratuitate de 12 luni de la achizitionarea programului, contra cost, în baza unui contract anual de abonament care se încheie pentru fiecare serie de program si se refera la toate actualizarile programelor realizate în anul calendaristic pentru care se încheie contractul.

Pentru perioadele de la terminarea gratuitatii pâna la sfârsitul anului calendaristic se vor încheia contracte de abonament calculate proportional cu numarul de luni ramase.

Versiunea la sfarsitul anului 2012 este 4.3. Clientii care au versiuni anterioare lui 4.3 si doresc sa incheie contract de abonament pentru anul 2013 trebuie sa achizitioneze si actualizarile pana la versiunea 4.3 inclusiv la preturile fara reducere: pentru DANTE A - 230 lei, respectiv pentru DANTE C - 630 lei.

Actualizarea programelor DECONT si TRANSFER DATE este inclusa în actualizarea programelor DANTE A / DANTE C.


Preturile cu reducere ale abonamentelor pentru anul 2013 (versiunea 4.4), numai pentru clientii care incheie abonamentul in cursul anului 2013, sunt:

 • DANTE – A      170 lei, inclusiv TVA / an
 • DANTE – C      470 lei, inclusiv TVA / an
Plata se face integral la încheierea abonamentului.

OBSERVATIE: Contractul de abonament si preturile de mai sus se refera exclusiv la livrarea actualizarilor la programe si a documentatiei de instalare a acestora. NU se refera la alte servicii de asistenta tehnica care pot fi contractate printr-un act aditional la contractul de abonament în baza preturilor de la punctul “SERVICII POST VÂNZARE”.


Programele sunt protejate la copiere neautorizata prin legislatia drepturilor de autor în vigoare si printr-o mufa de protectie hardware, în absenta careia programele nu functioneaza.
Programele functioneaza pe sistemele de operare indicate în manualul de utilizare la data livrarii.
Daca în retea exista S.O. WNT, WXP, W2000, WVISTA, WINDOWS 7 baza de date se instaleaza pe unul din aceste sisteme.
Oferta este valabila timp de 30 zile de la data înscrisa în ea.
Producatorul poate modifica prezenta oferta fara anuntarea prealabila a clientilor.
Ofertele anterioare sunt înlocuite de prezenta. 
home | produse | download | forum | contact
Copyright © Dante-HD Computers & Trading
Designed by TemplatesBox